• 4 Pabrik-pabrik

    Kita mbukak papat pabrik, kalebu proses produksi saingan elektroda grafit lan produk grafit Isostatik.

  • 50000 Metrik Ton

    Kapasitas taunan saka 50000mt produk grafit, nyediakke kualitas dhuwur lan stabil performing produk kanggo kothak industri penting.

  • 30 Pengalaman Taun

    Wiwit taun 1990, tetep fokus ing manufaktur elektroda grafit lan produk karbon sing apik, nglumpukake pengalaman sing luar biasa.

  • Babagan awake dhewe

Shida Carbon Group diadegaké ing 2001, sadurungé Shanxi Jiexiu Shida Carbon sing didegaké ing1990.Shida Carbon minangka perusahaan Hi-Tech khusus ing riset lan produksi produk grafit.Saiki kita ngasilake50.000mtproduk grafit setahun saka kita4 pabrik produksiing provinsi Sichuan, panutup proses produksi lengkap sakaelektroda grafit lan grafit isostatikkanthi teknologi lan peralatan canggih.