Metode Kontak.Close-up Saka Telpon, Email lan Ikon Kirim ing latar mburi peteng ilustrasi 3d

Hubungi Kita

SHIDA KARBON

Kita ngarep-arep kabeh pelanggan bakal nggawe kerjasama jangka panjang lan saling migunani karo kita.

Yen sampeyan pengin njaluk rincian liyane babagan perusahaan kita, Hubungi kita saiki!

LOGO SHIDA

alamat

19thFloor, Intellectual Properties Finance Building, No.20 Jitai Road, Hi-Tech Zone, Chengdu, Provinsi Sichuan, PR China.

Telpon

0086-6021-4597

0086-13281182772(Graphite Electrode)

0086-13980507665(Isostatik Grafit)

 

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita