Graphite Electrode Powder

Katrangan singkat:

Iki minangka produk sampingan sajrone mesin elektroda grafit lan pentil.Kita nggawe bolongan lan benang ing elektroda, mbentuk pentil kanthi taper lan benang.Sing diklumpukake dening sistem koleksi saluran lan kira-kira layar minangka bubuk alus lan bubuk cribble.


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Tabel Analisis Laboratorium

produk

Awu (%)

karbon tetep (%)

resistensi spesifik (µΩ.m)

bubuk grafit (apik)

0.44

99.26

123

bubuk grafit (cribble)

0.33

99.25

107

Puting bubuk (apik)

0.05

99.66

121

Puting bubuk (cribble)

0.1

99.59

95

Tabel Ukuran Partikel

produk

>3 mm

2-1 mm

<0,5 mm

bubuk grafit (apik)

0.1

5.27

69.58

bubuk grafit (cribble)

 

0.47

96.24

Puting bubuk (apik)

 

0.73

84.03

Puting bubuk (cribble)

 

3.67

77.08

Apa bubuk elektroda grafit?

Iki minangka produk sampingan sajrone mesin elektroda grafit lan pentil.Kita nggawe bolongan lan benang ing elektroda, mbentuk pentil kanthi taper lan benang.Sing diklumpukake dening sistem koleksi saluran lan kira-kira layar minangka bubuk alus lan cribblebubuk.

Aplikasi bubuk grafit

bubuk 1.Graphite umume digunakake ing industri forging lan industri metalurgi.Bisa digunakake ing permukaan casting kanggo gampang ngudani jamur lan nambah kinerja casting.Sawetara bubuk grafit kanthi tahan panas sing apik bisa digawe dadi crucibles grafit kanggo nglebur bahan logam.

2.Steel smelting yaiku peleburan wesi dadi baja sing digulung.Kanggo nyuda konsumsi wesi tuang lan nyuda biaya peleburan baja, perlu kanggo nambah recarburizer karo bubuk grafit minangka bahan utama sajrone pangolahan baja.

3.Graphite bubuk recarburizer nduweni karakteristik isi karbon tetep dhuwur, resistance panas, lubricative lan kinerja stabil, panyerepan gampang.Iki ditambahake ing permukaan wesi molten miturut proporsi tartamtu, lan wêdakakêna grafit minangka pusaran sing dicampur karo peralatan mekanik utawa pencampuran manual, wesi molten bakal nyerna lan nyerep karbon sing ana ing bubuk grafit, belerang lan komponen ampas liyane ing molten. bakal ngurangi.Ing kasus kaya mengkono kualitas baja bakal Ngartekno apik lan biaya produk suda.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: