Elektroda Grafit

Elektroda Grafit

  • UHP400 Shida Carbon Graphite Electrode

    UHP400 Shida Carbon Graphite Electrode

    Elektroda grafit utamane digunakake kanggo nggawe baja ing tungku busur listrik.Elektroda grafit tumindak minangka pembawa kanggo ngenalake arus menyang tungku.Arus kuat ngasilake busur discharge liwat gas, lan nggunakake panas kui dening busur kanggo smelting baja.Miturut kapasitas tungku listrik, elektroda grafit beda-diameter dilengkapi.Kanggo nggawe elektroda terus digunakake, elektroda disambungake dening puting susu.

  • UHP700 Shida Carbon Graphite Electrode

    UHP700 Shida Carbon Graphite Electrode

    Graphite Electrode minangka bahan konduktif paling apik kanggo tungku busur listrik lan tungku peleburan.Kokas jarum kualitas dhuwur ing elektroda grafit HP & UHP njamin kinerja elektroda sampurna.Saiki mung siji-sijine produk sing kasedhiya sing nduweni tingkat konduktivitas listrik sing dhuwur lan kemampuan kanggo njaga tingkat panas sing dhuwur banget sing diasilake ing lingkungan sing nuntut.

  • UHP550 Shida Carbon Graphite Electrode

    UHP550 Shida Carbon Graphite Electrode

    1.Shida Carbon dibangun ing taun 1990 kanthi pengalaman profesional luwih saka 30 taun minangka produsen elektroda grafit.

    2. Tim riset lan ngembangake sing kuwat lan tim sales sing kompeten banget ditetepake dening Shida kanggo njamin kualitas produk sing stabil, utamane diameter gedhe, kayata UHP 650, UHP700, lan nyedhiyakake layanan penjualan sing komprehensif.

  • UHP500 Shida Carbon Graphite Electrode

    UHP500 Shida Carbon Graphite Electrode

    Screw ngangkat plug menyang soket siji mburi lan sijine bahan pangayoman alus ing mburi liyane (pirsani pic.1) supaya puting rusak;

    Nyebul bledug lan rereget ing permukaan lan soket elektroda lan pentil kanthi udara sing dikompress;gunakake sikat kanggo ngresiki yen udara sing dikompress ora bisa nindakake kanthi apik (pirsani pic.2);

  • UHP600 Shida Carbon Graphite Electrode

    UHP600 Shida Carbon Graphite Electrode

    Shida Carbon minangka produsen elektroda grafit kanthi reputasi apik ing China, kanthi peralatan produksi lengkap saka calcining, milling, burdening, kneading, extruding, baking, impregnation, graphitization lan machining, sing bisa mbantu kita njaga lan ngontrol kualitas stabil.

  • UHP450 Shida Carbon Graphite Electrode

    UHP450 Shida Carbon Graphite Electrode

    Elektroda UHP Graphite minangka bahan konduktif utama sing digunakake ing industri peleburan listrik (kanggo baja peleburan) kanthi kinerja konduktivitas listrik lan konduktivitas termal sing apik, uga kekuatan mekanik sing dhuwur, resistensi oksidasi lan karat suhu sing apik.Shida Carbon Graphite Electrode digawe saka coke jarum berkualitas tinggi sing dituku saka luar negeri lan perusahaan merek China.

  • UHP650 Shida Carbon Graphite Electrode

    UHP650 Shida Carbon Graphite Electrode

    Karbon Shida minangka produsen elektroda grafit ing China.

    Founded in 1990, liwat 30 taun pengalaman prodhuksi elektroda grafit;

    4 pabrik, nutupi kabeh proses produksi saka mentahan, materi, calcining, crushing, layar, panggilingan, burdening, kneading, extruding, baking, impregnation, graphitization lan mesin;