bubuk grafit

bubuk grafit

  • Graphite Electrode Powder

    Graphite Electrode Powder

    Iki minangka produk sampingan sajrone mesin elektroda grafit lan pentil.Kita nggawe bolongan lan benang ing elektroda, mbentuk pentil kanthi taper lan benang.Sing diklumpukake dening sistem koleksi saluran lan kira-kira layar minangka bubuk alus lan bubuk cribble.

  • Graphitized Petroleum Coke (recarburizer)

    Graphitized Petroleum Coke (recarburizer)

    Iki minangka produk sampingan saka tungku LWG.Kokas Petroleum digunakake minangka bahan insulasi panas sajrone grafitisasi elektroda.Bebarengan karo proses grafitisasi, kita duwe elektroda grafit, uga coke petroleum grafit produk sampingan.Partikel kanthi ukuran 2-6mm luwih akeh digunakake minangka recarburizer.Partikel alus disaring kanthi kapisah.