Graphitized Petroleum Coke (recarburizer)

Katrangan singkat:

Iki minangka produk sampingan saka tungku LWG.Kokas Petroleum digunakake minangka bahan insulasi panas sajrone grafitisasi elektroda.Bebarengan karo proses grafitisasi, kita duwe elektroda grafit, uga coke petroleum grafit produk sampingan.Partikel kanthi ukuran 2-6mm luwih akeh digunakake minangka recarburizer.Partikel alus disaring kanthi kapisah.


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Tabel Analisis Laboratorium

Kandungan abu %

Volatile%

Ndandaniedkarbon%

belerang%

Tanggal analisis

0.48

0.14

99.38

0.019

22 Januari 2021

0.77

0.17

99.06

0.014

27 April 2021

0.33

0.15

99.52

0.017

28 Juli 2021

Apa coke petroleum graphitized?

Iki minangka produk sampingan saka tungku LWG.Kokas Petroleum digunakake minangka bahan insulasi panas sajrone grafitisasi elektroda.Bebarengan karo proses grafitisasi, kita duwe elektroda grafit, uga coke petroleum grafit produk sampingan.Partikel kanthi ukuran 2-6mm luwih akeh digunakake minangka recarburizer.Partikel alus disaring kanthi kapisah.

Aplikasi saka recarburizer

Recarburizer sing saka coke petroleum graphitized minangka salah sawijining bahan mentah utama kanggo produksi baja karbon, lan recarburizer sing berkualitas minangka bahan mentah sing dibutuhake kanggo produksi baja karbon berkualitas tinggi.Saiki, recarburizer coke petroleum graphitized sing digunakake dening produsen baja karbon ing donya utamane saka chippings sing diasilake sajrone pangolahan elektroda grafit.Nanging nduweni kekurangan pasokan sing ora stabil lan larang, sing adoh saka kabutuhan produsen baja karbon sing berkualitas tinggi.Recarburizer berkualitas tinggi wis dadi faktor bottleneck sing mbatesi output lan kualitas baja karbon berkualitas tinggi.

Carane ngomong kualitas?

1.Awu: isi awu kudu kurang.Biasane recarburizer coke petroleum calcined nduweni isi abu sing kurang, yaiku sekitar 0,5 ~ 1%.

2.Volatiles: volatiles ana guna bagean ing recarburizer.Isi volatile ditemtokake dening suhu kalsin utawa suhu coking lan proses perawatan.Recarburizer kanthi pangolahan sing tepat nduweni volatil kurang saka 0,5%.

3. Ndandani karbon: bagean migunani nyata ing recarburizer, nilai sing luwih dhuwur, kinerja sing luwih apik.Miturut isi karbon fix beda, recarburizer bisa dipérang dadi kelas beda: 95%, 98,5% lan 99% lan ing.

4.Konten belerang: isi belerang saka recarburizer minangka unsur mbebayani sing penting, sing luwih murah luwih apik, lan isi belerang saka recarburizer gumantung saka isi belerang ing bahan mentah lan suhu kalsinasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED