Grafit Isostatik

Grafit Isostatik

  • Shida Isostatic Graphite

    Shida Isostatic Graphite

    Grafit isostatik minangka jinis materi grafit anyar sing dikembangake ing taun 1960-an.Kanthi seri sifat sing apik banget, grafit isostatik entuk perhatian luwih akeh ing pirang-pirang lapangan.Ing atmosfer inert, kekuatan mekanik grafit isostatik ora bakal luwih ringkih kanthi suhu mundhak, nanging bakal dadi kuwat nganti tekan nilai paling kuat ing babagan 2500 ℃.Dadi tahan panas banget.Dibandhingake karo grafit biasa, luwih akeh kaluwihan sing diduweni, kayata struktur sing apik lan kompak, keseragaman sing apik, koefisien ekspansi termal sing kurang, resistensi kejut termal sing apik, resistensi kimia sing kuwat, konduktivitas termal lan listrik sing apik lan kinerja pangolahan mekanik sing apik.