Kabar

Kabar

  • Laporan Bulanan Pasar Elektroda Grafit(Oktober, 2022)

    Laporan Bulanan Pasar Elektroda Grafit(Oktober, 2022)

    Ing pungkasan Oktober, rega elektroda grafit Cina mundhak USD70-USD220/ton ing sasi kasebut.Rega utama ing Oktober kaya ing ngisor iki: 300-600mm diameter RP kelas: USD2950 - USD3220 HP kelas: USD2950 - USD3400 UHP kelas: USD3200 - USD3800 UHP650 UHP700mm: USD4150 - US...
    Waca liyane
  • Laporan Bulanan Pasar Elektroda Grafit (Juli, 2022)

    Laporan Bulanan Pasar Elektroda Grafit (Juli, 2022)

    Ing Juli, pasar elektroda grafit domestik minangka kabèh nuduhake kinerja banget.Sasi iki, rega GE ing pasar domestik wis suda udakara 300 dolar AS / ton.Alesan utama yaiku penjualan produk baja ing musim kendur, sing nyebabake pabrik baja ora aktif ing purchasin ...
    Waca liyane
  • Laporan Pasar Elektroda Grafit (14 Juli 2022)

    Laporan Pasar Elektroda Grafit (14 Juli 2022)

    Ing Juli, rega pasar elektroda grafit China tetep rada mudhun.Saiki, akeh pabrik baja sing nyuda produksi malah mandheg produksi amarga bathi sing sithik utawa defisit.Panjaluk elektroda grafit wis suda sacara signifikan, nyebabake t ...
    Waca liyane
  • Laporan Bulanan Pasar Elektroda Grafit(Juni, 2022)

    Laporan Bulanan Pasar Elektroda Grafit(Juni, 2022)

    Laporan Bulanan Pasar Graphite Electrode(Juni, 2022) Rega elektroda grafit China mudhun rada ing wulan Juni.Rega utama ing wulan Juni kaya ing ngisor iki: 300-600mm diameter RP kelas: USD3300 - USD3610 HP kelas: USD3460 - USD4000 UHP kelas: USD3600 - USD4300 UHP700mm: USD4360 -...
    Waca liyane
  • Laporan Pasar Elektroda Grafit (26 April 2022)

    Laporan Pasar Elektroda Grafit (26 April 2022)

    Rega elektroda grafit China tetep stabil ing minggu iki.Ing tanggal 24 April 2022, rega utama kaya ing ngisor iki: 300-600mm diameter RP kelas: USD3280 – USD3750 HP kelas: USD3440 - USD4000 UHP kelas: USD3670 – USD4380 UHP700mm: USD4690 – USD4900 Rata-rata p...
    Waca liyane
  • Upacara Peletakan Tanah Shida Carbon saka Proyek Grafitisasi Bahan Anoda 40,000MT/taun Shida Carbon

    Upacara Peletakan Tanah Shida Carbon saka Proyek Grafitisasi Bahan Anoda 40,000MT/taun Shida Carbon

    Ing tanggal 13 April 2022, upacara groundbreaking proyek grafitisasi materi anoda baterei lithium Shida Carbon 40,000 ton/taun dianakake ing basis produksi kita ing Dechang.Iki minangka dina sing bersejarah kanggo Shida Carbon lan perusahaan ibune- Zhongzhan Group, lan uga dina bersejarah ...
    Waca liyane
  • Laporan Pasar Bulanan Elektroda Grafit (Maret, 2022)

    Laporan Pasar Bulanan Elektroda Grafit (Maret, 2022)

    Miturut statistik, output 48 perusahaan elektroda grafit China ing Maret 2022 yaiku 76400 ton, nambah 7100 ton (10,25%) ing Februari 2022, lan nyuda 90000 ton (10,54%) ing periode sing padha taun kepungkur, sing kalebu 8300 ton elektroda grafit RP, 19700 ton...
    Waca liyane
  • Laporan Pasar Elektroda Grafit (29 Maret 2022)

    Laporan Pasar Elektroda Grafit (29 Maret 2022)

    Rega elektroda grafit Cina tambah minggu iki.Ing tanggal 24 Maret 2022, rega utama kaya ing ngisor iki: 300-600mm diameter RP kelas: USD3200 – USD3800 HP kelas: USD3500 – USD4000 UHP kelas: USD3750 – USD4450 UHP700mm: USD4800 – USD5000 Rega rata-rata...
    Waca liyane
  • Laporan Pasar Elektroda Grafit (23 Maret 2022)

    Laporan Pasar Elektroda Grafit (23 Maret 2022)

    Minggu iki, rega elektroda grafit China tetep stabil.Amarga kasunyatan manawa pasar baja durung pulih kanthi signifikan kanthi perdagangan sing ringkih, uga akibat saka covid-19, pabrik baja tuku elektroda grafit adhedhasar panjaluk sing kaku lan ora pengin duwe saham ekstra....
    Waca liyane
  • Laporan Pasar Elektroda Grafit (15 Maret 2022)

    Laporan Pasar Elektroda Grafit (15 Maret 2022)

    Minggu iki, rega pasar elektroda grafit Cina tetep stabil, lan bagean cilik saka ukuran tambah rada.Elektroda grafit RP minangka kisaran utama sing regane mundhak minggu iki.Ing tangan siji, rega bahan mentah (kokas petroleum sulfur rendah) terus dhuwur.Ac...
    Waca liyane
  • Proyek Anyar Diluncurake ing Feb, 2022

    Proyek Anyar Diluncurake ing Feb, 2022

    Ing pungkasan Februari 2022, Shida Cabon Group ngluncurake proyek anyar grafitisasi bahan anoda, proyek kasebut bakal nyedhiyakake kapasitas grafitisasi taunan 70,000mt kanggo industri baterei Lithium sing berkembang cepet ing China.Ing taun-taun serveral kepungkur, kita ndeleng tingkat dhuwur banget ...
    Waca liyane
  • Upacara Pembukaan Shida College

    Upacara Pembukaan Shida College

    Sugeng ing panyiapan saka Shida College, Shida College minangka cabang saka universitas perusahaan ibu kita dhewe - Universitas Zhongzhan.Zhongzhan Group minangka perusahaan ibu saka Shida Carbon sing miwiti cooperati ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2