Laporan Bulanan Pasar Elektroda Grafit(Juni, 2022)

Elektroda GrafitLaporan Bulanan Pasar(Juni, 2022)

Rega elektroda grafit Cina mudhun rada ing wulan Juni.Rega utama ing wulan Juni kaya ing ngisor iki:

diameteripun 300-600mm

Kelas RP:USD3300 - USD3610

Kelas HP: USD3460 - USD4000

Kelas UHP: USD3600 - USD4300

UHP700mm: USD4360 - USD4660

Ing wulan Juni, rega pasar elektroda grafit China tetep stabil kanthi sakabehe, kanthi sithik sithik.Amarga pangurangan tajem ing rega coke petroleum sulfur rendah, rega elektroda grafit mudhun saka sisih biaya.Kangge, panjaluk hilir kanggo elektroda grafit terus saya ringkih, EAF lan LF terus beroperasi kanthi kapasitas sing sithik, permintaan pasar kanggo elektroda grafit kurang.Ing kahanan kaya mengkono, rega pesenan sawetara Kontrak mudhun rada.

Pasokan elektroda grafit:Ing wulan Juni, pasokan sakabèhé pasar elektroda grafit China terus nyusut.Rega pasar elektroda grafit rada mudhun ing wulan iki, sing luwih mengaruhi mentalitas perusahaan elektroda grafit lan ngalangi semangat perusahaan ing produksi.Sawetara perusahaan elektroda grafit ukuran cilik lan medium ujar manawa rega bahan mentah fluktuatif banget, lan perusahaan luwih ati-ati ing produksi.Kajaba iku, ing kahanan saiki pasar elektroda grafit banget, pasar materi anoda panas karo MediaWiki nyengsemaken, sawetara Enterprises elektroda grafit rencana kanggo ngalih menyang produksi anoda utawa salah siji saka proses produksi anoda.

Kebutuhan elektroda grafit:Ing wulan Juni, sisih dikarepake pasar elektroda grafit China tetep ringkih lan stabil.Amarga suhu dhuwur lan curah udan sing terus-terusan ing pirang-pirang wilayah ing wulan iki, pasar baja (pangguna pungkasan elektroda grafit) ana ing musim panas tradisional, rega baja konstruksi wis mudhun banget, pengurangan produksi lan mati pabrik baja. tambah, lan pasar wis dadi luwih ngati-ati ing dagang.Panjaluk kaku ndominasi tuku pabrik baja.

Biaya elektroda grafit:Ing wulan Juni, biaya lengkap elektroda grafit China isih dhuwur.Ing sasi iki, rega sawetara coke petroleum kurang belerang ing hulu elektroda grafit wis mudhun, nanging ing tangan siji, rega kualitas dhuwur, kayata Fushun lan Daqing kurang sulfur petroleum coke isih dhuwur.Kajaba iku, rega jarum coke tetep dhuwur lan stabil, lan rega bahan mentah sakabèhé elektroda grafit isih dhuwur.Ngelingi biaya produksi, biaya elektroda grafit isih ana ing tekanan.

 

 

 

 


Wektu kirim: Jul-01-2022