Laporan Bulanan Pasar Elektroda Grafit(Oktober, 2022)

Ing pungkasan Oktober, rega elektroda grafit Cina mundhak USD70-USD220/ton ing sasi kasebut.Rega utama ing wulan Oktober kaya ing ngisor iki:

diameteripun 300-600mm

Kelas RP: USD2950 - USD3220

Kelas HP: USD2950 - USD3400

Kelas UHP: USD3200 - USD3800

UHP650 UHP700mm: USD4150 - USD4300

pasar elektroda grafit Cina terus munggah ing Oktober.Ing awal sasi iki, dina iki dina nasional.Umume perusahaan elektroda grafit dikirim kanthi pesenan awal, sawetara pesenan anyar.Sawise liburan Dina Nasional, ing kondisi watesan produksi, output saka Enterprises elektroda grafit wis melorot, lan sumber wis terus nyilikake, supaya persediaan pasar kurang.Uga amarga rega bahan mentah hulu saiki elektroda grafit, rega elektroda grafit saya mundhak kanthi USD70-USD220/ton.Ing pungkasan sasi, perang antarane pasokan lan panjaluk terus.

Pasokan elektroda grafit:Pasokan pasar elektroda grafit tightened ing Oktober.Ing sepuluh dina pisanan Oktober, Enterprises elektroda grafit ing Hebei lan wilayah liyane kena pengaruh dening convening saka "Twentieth National Congress" lan nampa syarat Watesan produksi.Kajaba iku, sawise preian Dina Nasional, kahanan epidemi mundhak maneh ing pirang-pirang wilayah ing China.Sichuan, Shanxi lan wilayah liyane kena pengaruh kahanan epidemi lan duwe langkah-langkah penahanan, nyebabake larangan produksi.Siklus produksi elektroda grafit superimposed relatif dawa.Ing wektu sing cendhak, persediaan sakabèhé perusahaan elektroda grafit tetep ing tingkat sing kurang.Output perusahaan suda dibandhingake karo periode sadurunge, lan pasokan pasar elektroda grafit sakabèhé saya tambah.

 pasar pangarep-arep:Perusahaan elektroda grafit terus nyuda produksi ing wulan Oktober, lan pasokan pasar ora mundhak.Kanthi nyuda inventaris perusahaan elektroda grafit lan inventaris pasar, sisih pasokan nyusut sing bisa entuk manfaat kanggo pasar elektroda grafit ing mangsa ngarep.Baja tungku listrik wiwit mundhak alon-alon, nanging ing wektu sing cendhak, pengadaan pabrik baja hilir negatif, lan sisih dikarepake isih kurang.Mulane, samesthine rega elektroda grafit jangka pendek ing November bakal tetep stabil.

Sichuan Guanghan Shida Carbon Ltd

Telpon: 0086(0)2860214594-8008

Email: info@shidacarbon.com

situs web: www.shida-carbon.com


Wektu kirim: Nov-04-2022