Laporan Pasar Elektroda Grafit (14 Juli 2022)

Ing July, rega pasar elektroda grafit Chinatetep ingrada sudaing. Ing saiki, liyane lan liyane pabrik baja ngurangi produksi malahmandegake produksi amarga kurang bathi utawa defisit. Panjaluk kanggo elektroda grafit wis suda banget, nyebabake kurang kapercayan perusahaan elektroda grafit kanggo njaga rega dhuwur.Uga, kanggo nyuda biaya, pabrik baja nawakake rega tuku target sing murah.

Kanggo nyetabilake pasar, perusahaan elektroda grafit samesthine bakal nyuda produksi wiwit Juli nganti Agustus, lan pasokan pasar bakal mudhun.Ing wektu sing padha, dikarepake pasar kanggomateri elektroda negatifstabil lan positif, sing ndhukung rega dhuwur saka coke petroleum belerang lan coke jarum.Biaya elektroda grafit samesthine bakal tetep dhuwur, lan rega elektroda grafit utamane lemah lan stabil ing wektu sing cendhak.

Rega pasar coke jarum China tetep stabil minggu iki.Ing tanggal 14 Juli, sawetara operasi rega pasar kokas jarum China yaiku 1655-2285 dolar / ton kokas masak;Rega coke mentah yaiku 1430-1730dolar AS / ton, lan rega transaksi utama coke jarum basis minyak impor yaiku 1300-1600 dolar AS / ton;Coke masak 2300-2500 dolar AS / ton;Rega transaksi utama coke jarum seri batubara impor yaiku 1850-2000 dolar AS / ton.Ing wulan Juni 2022, tingkat operasi pasar kokas jarum yaiku 55,28%, mudhun 2,72% saben wulan, kalebu 65,53% kokas jarum adhedhasar minyak lan 52,24% kokas jarum adhedhasar batubara.Ing wulan Juni 2022, output kokas jarum ana 133500 ton, kalebu 43500 ton kokas masak, 90000 ton kokas mentah, 83000 ton kokas jarum adhedhasar minyak lan 50500 ton kokas jarum adhedhasar batubara.


Wektu kirim: Jul-29-2022