Laporan Pasar Elektroda Grafit (26 April 2022)

rega elektroda grafit Cinatetepd stabil minangka kabèh tminggu dheweke.Minangka sakaApril 24, 2022, rega utama kaya ing ngisor iki:

diameteripun 300-600mm

Kelas RP:USD3280 – USD3750

Nilai HP: USD3440- USD4000

Kelas UHP: USD3670 – USD4380

UHP700mm: USD4690 – USD4900

Rega rata-rata ing pasar yaiku USD3870/ton.Diwatesi dening pasar baja-dagang sing ringkih, pabrik baja ora bisa nampa pesenan rega dhuwur saka elektroda grafit, lan wutah rega elektroda grafit kurang saka samesthine.

Biaya Elektroda Grafit:

Minggu iki, biaya elektroda grafit Chinaisih ing dhuwurtekanan.Ing babagan bahan baku elektroda grafit, rega kokas minyak bumi belerang murah terus mundhakatminggu iki.Panjaluk perusahaan materi negatif kanggo coke petroleum belerang kurang stably dhuwur, lan perusahaan kerjo bareng karo materi negatifpelanggans ing wangun "volume kunci".Mulane, samesthine ikuinshort term low sulfur Petroleum rega coke bakalbeing rega dhuwur karo support kuwat saka pasar materi negatif, lan elektroda grafitperusahaanbakal terus ing ngisordhuwurtekanansaka biaya.

Elektroda Grafitbathi:

    Ing tangan siji, saiki, rega bahan baku pasar elektroda grafit terus munggah, lan meksa biaya dhuwur banget;Ing sisih liya, panjaluk elektroda grafit ing sisih ngisor ora dhuwur.Ing pangaruh sing komprehensif, bathi kanggo perusahaan elektroda grafit ora cukup.

Pangarepan Pasar:

In ingjangka cendhak, rega transaksi nyata utamané mimpin munggah alonkanthi pasokan lan panjaluk elektroda grafit sing ringkih ing pasar. IKacarita ing kuartal pisanan, kokas jarum sing diimpor China mudhun udakara 70% taun-taun, sing nuduhake manawa produksi elektroda grafit sakabèhé.inpasar ora cukup.Sawise ingluwih ringkihimpact saka epidemi, wiwitan pabrik baja(EAF)wis samesthine kanggo nambah, lan palingsaka wong-wong mauutamane nggunakake persediaan ing mangsa ngarep.Kanthi wiwitan pabrik baja tungku listrik, bisa uga analuwih dhuwurpanjaluksaka elektroda grafit.Mulane, iku samesthine singdikarepake sakaelektroda grafitinmArket luwih gedhe tinimbang pasokan,lan rega pasar samesthine mundhak.

Email:info@shidacarbon.com

Cel: 0086-132 8118 2772(Graphite Electrode)

Cel: 0086-139 8050 7665(Isostatic Graphite)

Shida Carbon Group

 


Wektu kirim: Apr-26-2022