Kabar Perusahaan

Kabar Perusahaan

  • Upacara Peletakan Tanah Shida Carbon saka Proyek Grafitisasi Bahan Anoda 40,000MT/taun Shida Carbon

    Upacara Peletakan Tanah Shida Carbon saka Proyek Grafitisasi Bahan Anoda 40,000MT/taun Shida Carbon

    Ing tanggal 13 April 2022, upacara groundbreaking proyek grafitisasi materi anoda baterei lithium Shida Carbon 40,000 ton/taun dianakake ing basis produksi kita ing Dechang.Iki minangka dina sing bersejarah kanggo Shida Carbon lan perusahaan ibune- Zhongzhan Group, lan uga dina bersejarah ...
    Waca liyane
  • Proyek Anyar Diluncurake ing Feb, 2022

    Proyek Anyar Diluncurake ing Feb, 2022

    Ing pungkasan Februari 2022, Shida Cabon Group ngluncurake proyek anyar grafitisasi bahan anoda, proyek kasebut bakal nyedhiyakake kapasitas grafitisasi taunan 70,000mt kanggo industri baterei Lithium sing berkembang cepet ing China.Ing taun-taun serveral kepungkur, kita ndeleng tingkat dhuwur banget ...
    Waca liyane
  • Upacara Pembukaan Shida College

    Upacara Pembukaan Shida College

    Sugeng ing panyiapan saka Shida College, Shida College minangka cabang saka universitas perusahaan ibu kita dhewe - Universitas Zhongzhan.Zhongzhan Group minangka perusahaan ibu saka Shida Carbon sing miwiti cooperati ...
    Waca liyane
  • Shida Carbon pindhah menyang markas anyar ing Chengdu,China.

    Shida Carbon pindhah menyang markas anyar ing Chengdu,China.

    Sawise tetep ing markas lawas ing No.47 Yongfeng Road luwih saka 10 taun, saiki Shida Carbon pindhah menyang kantor pusat anyar ing Chengdu kanggo panjaluk nambah nomer pegawe lan expansion saka bisnis kita.Kantor pusat anyar dumunung ing Hi-tech d ...
    Waca liyane
  • Uji coba sukses UHP700/2700 ing Shijiazhuang Steel- HBIS Group

    Uji coba sukses UHP700/2700 ing Shijiazhuang Steel- HBIS Group

    Sugeng nyoba sukses UHP700/2700 ing tungku busur 150mt D / C saka Shijiazhuang Steel sing minangka salah sawijining pabrik HBIS Group.(Rangking 3rd ing donya kanthi output taunan ing 2020.) Uji coba ditindakake bebarengan karo elektroda pesaing liyane, utawa ...
    Waca liyane