Warta Pasar

Warta Pasar

  • Laporan Bulanan Pasar Elektroda Grafit(Oktober, 2022)

    Laporan Bulanan Pasar Elektroda Grafit(Oktober, 2022)

    Ing pungkasan Oktober, rega elektroda grafit Cina mundhak USD70-USD220/ton ing sasi kasebut.Rega utama ing Oktober kaya ing ngisor iki: 300-600mm diameter RP kelas: USD2950 - USD3220 HP kelas: USD2950 - USD3400 UHP kelas: USD3200 - USD3800 UHP650 UHP700mm: USD4150 - US...
    Waca liyane
  • Laporan Bulanan Pasar Elektroda Grafit(Juni, 2022)

    Laporan Bulanan Pasar Elektroda Grafit(Juni, 2022)

    Laporan Bulanan Pasar Graphite Electrode(Juni, 2022) Rega elektroda grafit China mudhun rada ing wulan Juni.Rega utama ing wulan Juni kaya ing ngisor iki: 300-600mm diameter RP kelas: USD3300 - USD3610 HP kelas: USD3460 - USD4000 UHP kelas: USD3600 - USD4300 UHP700mm: USD4360 -...
    Waca liyane
  • Laporan Pasar Elektroda Grafit (26 April 2022)

    Laporan Pasar Elektroda Grafit (26 April 2022)

    Rega elektroda grafit China tetep stabil ing minggu iki.Ing tanggal 24 April 2022, rega utama kaya ing ngisor iki: 300-600mm diameter RP kelas: USD3280 – USD3750 HP kelas: USD3440 - USD4000 UHP kelas: USD3670 – USD4380 UHP700mm: USD4690 – USD4900 Rata-rata p...
    Waca liyane
  • Laporan Pasar Bulanan Elektroda Grafit (Maret, 2022)

    Laporan Pasar Bulanan Elektroda Grafit (Maret, 2022)

    Miturut statistik, output 48 perusahaan elektroda grafit China ing Maret 2022 yaiku 76400 ton, nambah 7100 ton (10,25%) ing Februari 2022, lan nyuda 90000 ton (10,54%) ing periode sing padha taun kepungkur, sing kalebu 8300 ton elektroda grafit RP, 19700 ton...
    Waca liyane
  • Laporan Pasar Elektroda Grafit (29 Maret 2022)

    Laporan Pasar Elektroda Grafit (29 Maret 2022)

    Rega elektroda grafit Cina tambah minggu iki.Ing tanggal 24 Maret 2022, rega utama kaya ing ngisor iki: 300-600mm diameter RP kelas: USD3200 – USD3800 HP kelas: USD3500 – USD4000 UHP kelas: USD3750 – USD4450 UHP700mm: USD4800 – USD5000 Rega rata-rata...
    Waca liyane
  • Laporan Pasar Elektroda Grafit (23 Maret 2022)

    Laporan Pasar Elektroda Grafit (23 Maret 2022)

    Minggu iki, rega elektroda grafit China tetep stabil.Amarga kasunyatan manawa pasar baja durung pulih kanthi signifikan kanthi perdagangan sing ringkih, uga akibat saka covid-19, pabrik baja tuku elektroda grafit adhedhasar panjaluk sing kaku lan ora pengin duwe saham ekstra....
    Waca liyane
  • Laporan Pasar Elektroda Grafit (15 Maret 2022)

    Laporan Pasar Elektroda Grafit (15 Maret 2022)

    Minggu iki, rega pasar elektroda grafit Cina tetep stabil, lan bagean cilik saka ukuran tambah rada.Elektroda grafit RP minangka kisaran utama sing regane mundhak minggu iki.Ing tangan siji, rega bahan mentah (kokas petroleum sulfur rendah) terus dhuwur.Ac...
    Waca liyane