UHP450 Shida Carbon Graphite Electrode

Katrangan singkat:

Elektroda UHP Graphite minangka bahan konduktif utama sing digunakake ing industri peleburan listrik (kanggo baja peleburan) kanthi kinerja konduktivitas listrik lan konduktivitas termal sing apik, uga kekuatan mekanik sing dhuwur, resistensi oksidasi lan karat suhu sing apik.Shida Carbon Graphite Electrode digawe saka coke jarum berkualitas tinggi sing dituku saka luar negeri lan perusahaan merek China.


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Item

Unit

UHP

UHP Puting

700mm / 28 inci

Akeh Kapadhetan

g/cm3

1.68-1.75

1.80-1.85

Resistivity

μΩm

4.5-5.8

3.0-4.3

Kekuwatan lentur

MPa

10.0-14.0

20.0-30.0

Modulus elastik

GPa

8.0-10.0

16.0-20.0

CTE (30-600)

10-6/ ℃

≤1.5

≤1.3

Kandungan Ash

%

≤0.3

≤0.3

Deskripsi Produk

17

Elektroda UHP Graphite minangka bahan konduktif utama sing digunakake ing industri peleburan listrik (kanggo baja peleburan) kanthi kinerja konduktivitas listrik lan konduktivitas termal sing apik, uga kekuatan mekanik sing dhuwur, resistensi oksidasi lan karat suhu sing apik.Shida Carbon Graphite Electrode digawe saka coke jarum berkualitas tinggi sing dituku saka luar negeri lan perusahaan merek China.Cara anti-oksidasi khusus dirancang dening tim Shida, sing mbantu nyuda konsumsi elektroda grafit, utamane kanggo elektroda grafit UHP.

Kelas produk

Gelar elektroda grafit dipérang dadi elektroda grafit daya biasa (RP), elektroda grafit daya dhuwur (HP), elektroda grafit daya dhuwur (UHP).

Kaluwihan

Shida Karbon grafit elektroda duwe kaluwihan saka resistivity kurang, konduktivitas listrik lan termal dhuwur, resistance oksidasi apik, resistance kejut termal apik, kekuatan mechanical dhuwur.Ukuran gedhe, UHP500 nganti UHP700, minangka produk ukuran utama sing bisa nanggung

Apa MOQ sampeyan?

20 ton (blok grafit, bantalan grafit, bahan grafit, blok grafit, crucible grafit, elektroda grafit, baling-baling grafit karbon, cabon vane, elektroda grafit kanggo tungku busur lan sapiturute) yaiku jumlah minimal sing kita tampa, sing uga cocog kanggo pengiriman laut. utawa transportasi sepur.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: