UHP550 Shida Carbon Graphite Electrode

Katrangan singkat:

1.Shida Carbon dibangun ing taun 1990 kanthi pengalaman profesional luwih saka 30 taun minangka produsen elektroda grafit.

2. Tim riset lan ngembangake sing kuwat lan tim sales sing kompeten banget ditetepake dening Shida kanggo njamin kualitas produk sing stabil, utamane diameter gedhe, kayata UHP 650, UHP700, lan nyedhiyakake layanan penjualan sing komprehensif.


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Item

Unit

UHP

UHP Puting

550mm / 22 inci

Akeh Kapadhetan

g/cm3

1.68-1.75

1.80-1.85

Resistivity

μΩm

4.5-5.8

3.0-4.3

Kekuwatan lentur

MPa

10.0-14.0

20.0-30.0

Modulus elastik

GPa

8.0-10.0

16.0-20.0

CTE (30-600)

10-6/ ℃

≤1.5

≤1.3

Kandungan Ash

%

≤0.3

≤0.3

kaluwihan competitive perusahaan Shida

1.Shida Carbon dibangun ing taun 1990 kanthi pengalaman profesional luwih saka 30 taun minangka produsen elektroda grafit.

2. Tim riset lan ngembangake sing kuwat lan tim sales sing kompeten banget ditetepake dening Shida kanggo njamin kualitas produk sing stabil, utamane diameter gedhe, kayata UHP 650, UHP700, lan nyedhiyakake layanan penjualan sing komprehensif.

Pengenalan karya elektroda grafit ing tungku busur listrik kanggo nggawe baja

Tungku busur listrik (EAF) kanggo nggawe baja minangka pelanggan elektroda grafit sing gedhe lan utama.Ing China, output baja EAF kira-kira 18% saka total output baja mentah.Elektroda grafit kanggo nggawe baja 70-80% saka total aplikasi elektroda grafit.Kanthi maringaken voltase dhuwur lan saiki kanggo elektroda grafit, busur listrik bakal kui antarane tip elektroda lan kethokan logam kang bakal gawé panas ageng kanggo nyawiji kethokan.Proses peleburan bakal ngonsumsi elektroda grafit, lan kudu diganti terus-terusan.

4

Diagram saka tungku busur listrik

Ukuran Soket lan Puting (4TPI)

Diameter nominal (mm)

Tipe Puting

Diameter Soket Pitch

Diameter Puting Utama

Panjang Puting

Ambane Soket

Socket Thread Length

500

269T4N

266.72

269.88

355.60

183.80

179.80

269T4L

266.72

269.88

457.20

234.60

230.60

550

298T4N

295.29

298.45

355.60

183.80

179.80

298T4L

295.29

298.45

457.20

234.60

230.60

600

317T4N

314.34

317.50

355.60

183.80

179.80

317T4L

314.34

317.50

457.20

234.60

230.60

650

355T4L

352.44

355.60

558.80

285.40

281.40

700

374T4L

352.44

374.65

558.80

285.40

281.40


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: