UHP600 Shida Carbon Graphite Electrode

Katrangan singkat:

Shida Carbon minangka produsen elektroda grafit kanthi reputasi apik ing China, kanthi peralatan produksi lengkap saka calcining, milling, burdening, kneading, extruding, baking, impregnation, graphitization lan machining, sing bisa mbantu kita njaga lan ngontrol kualitas stabil.


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Item

Unit

UHP

UHP Puting

600mm / 24 inci

Akeh Kapadhetan

g/cm3

1.68-1.75

1.80-1.85

Resistivity

μΩm

4.5-5.8

3.0-4.3

Kekuwatan lentur

MPa

10.0-14.0

20.0-30.0

Modulus elastik

GPa

8.0-10.0

16.0-20.0

CTE (30-600)

10-6/ ℃

≤1.5

≤1.3

Kandungan Ash

%

≤0.3

≤0.3

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Shida Carbon minangka produsen elektroda grafit kanthi reputasi apik ing China, kanthi peralatan produksi lengkap saka calcining, milling, burdening, kneading, extruding, baking, impregnation, graphitization lan machining, sing bisa mbantu kita njaga lan ngontrol kualitas stabil.

Apa bahan baku elektroda grafit sampeyan?

Shida nggunakake coke jarum kualitas dhuwur sing diimpor saka AS, Jepang lan Inggris.

Apa ukuran lan kisaran elektroda grafit sing sampeyan gawé?

Saiki, Shida utamané mrodhuksi elektroda grafit kualitas dhuwur saka UHP500mm (UHP20") kanggo UHP700mm (UHP28") kang saged kanggo nggunakake ing Electric Arc Furnace.Dhiameter gedhe, kayata UHP700, UHP650 lan UHP600, entuk umpan balik sing apik saka para pelanggan.

Kepiye babagan packing sampeyan?

Paket kita digawe saka kayu lan bisa nyedhiyakake macem-macem cara pengepakan, kasedhiya kanggo transportasi laut, sepur utawa truk.Yen kanggo kapal laut, fumigasi standar internasional bisa ditrapake.

Soket Karbon Shida lan Dimensi Puting (4TPI)

Diameter nominal (mm)

Tipe Puting

Diameter soket pitch (mm)

Diameter Puting Utama (mm)

Panjang Puting (mm)

ambane soket (mm)

Panjang Utas Soket (mm)

400

222T4N

219.09

222.25

304.80

158.40

154.40

222T4L

219.09

222.25

355.60

183.80

179.80

450

241T4N

238.14

241.30

304.80

158.40

154.40

241T4L

238.114

241.30

355.60

183.80

179.80

500

269T4N

266.72

269.88

355.60

183.80

179.80

269T4L

266.72

269.88

457.20

234.60

230.60

550

298T4N

295.29

298.45

355.60

183.80

179.80

298T4L

295.29

298.45

457.20

234.60

230.60

600

317T4N

314.34

317.50

355.60

183.80

179.80

317T4L

314.34

317.50

457.20

234.60

230.60

650

355T4L

352.44

355.60

558.80

285.40

281.40

700

374T4L

352.44

374.65

558.80

285.40

281.40


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: