UHP650 Shida Carbon Graphite Electrode

Katrangan singkat:

Karbon Shida minangka produsen elektroda grafit ing China.

Founded in 1990, liwat 30 taun pengalaman prodhuksi elektroda grafit;

4 pabrik, nutupi kabeh proses produksi saka mentahan, materi, calcining, crushing, layar, panggilingan, burdening, kneading, extruding, baking, impregnation, graphitization lan mesin;


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Item

Unit

UHP

UHP Puting

650mm / 26 inci

Akeh Kapadhetan

g/cm3

1.68-1.75

1.80-1.85

Resistivity

μΩm

4.5-5.8

3.0-4.3

Kekuwatan lentur

MPa

10.0-14.0

20.0-30.0

Modulus elastik

GPa

8.0-10.0

16.0-20.0

CTE (30-600)

10-6/ ℃

≤1.5

≤1.3

Kandungan Ash

%

≤0.3

≤0.3

Karbon Shida minangka produsen elektroda grafit ing China.

Didegaké ing taun 1990,liwat30 taun pengalaman ngasilake elektroda grafit;

4 pabrik, nutupi kabeh proses produksi saka mentahan, materi, calcining, crushing, layar, panggilingan, burdening, kneading, extruding, baking, impregnation, graphitization lan mesin;

Kapasitas: 40000MT / taun;

Ekspor menyang luwih saka 20 negara, kayata Turki, Korea Selatan, Italia, Jerman, Rusia, India lsp.

Apa bahan baku elektroda grafit sampeyan?

Shida nggunakake coke jarum kualitas dhuwur sing diimpor saka AS, Jepang lan Inggris.

Apa ukuran lan kisaran elektroda grafit sing sampeyan gawé?

Saiki, Shida utamané mrodhuksi elektroda grafit kualitas dhuwur saka UHP500mm (UHP20") kanggo UHP700mm (UHP28") kang saged kanggo nggunakake ing Electric Arc Furnace.Dhiameter gedhe, kayata UHP700, UHP650 lan UHP600, entuk umpan balik sing apik saka para pelanggan.

Aplikasi UHP Graphite Electrode

Tungku busur listrik (EAF), Tungku Sendok (LF), Tungku Busur Submerged

Kaluwihan Shida Carbon Graphite Electrode

1. Resistivitas Listrik Spesifik Rendah.Resistivitas spesifik elektroda grafit sing kurang bakal ngidini kemampuan mbeta arus maksimum tanpa overheating rod elektroda.

2. Kapadhetan Bulk Dhuwur.Kapadhetan akeh sing luwih dhuwur bakal nduweni kinerja sing apik ing sifat mekanik

3. kekuatan mlengkung dhuwur.Kekuwatan mlengkung sing luwih dhuwur bakal nyuda frekuensi breakage elektroda.

4. Low Coefficient of Thermal Expansion (CTE).CTE ngisor bakal nggawe resistance luwih saka kejut termal, lan kompatibilitas CTE antarane rod elektroda lan penthil penting banget kanggo kinerja banget saka nyambungake.

Pasar Ekspor Utama Shida Carbon

Asia, Eropa Barat, Eropa Timur, Timur Tengah, Amerika Utara, Afrika Selatan

Pembayaran & Pangiriman Kita

Pembayaran: T/T, L/C, D/P, D/A, CAD etc.

Rincian Pangiriman: 10 dina nganti 15 dina sawise konfirmasi pesenan (gumantung saka saham), utawa pengaturan pangiriman dening pelanggan.

Shida Elektroda Nominal Diameter lan Dawane

Diameter nominal (mm)

Dhiameter Range (mm)

Panjang Nominal (mm)

Maks

Min

450

460

454

2100

500

511

505

1800/2100/2400

550

562

556

2400/2700

600

613

607

2400/2700

650

663

659

2700

700

714

710

2700


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: