UHP700 Shida Carbon Graphite Electrode

Katrangan singkat:

Graphite Electrode minangka bahan konduktif paling apik kanggo tungku busur listrik lan tungku peleburan.Kokas jarum kualitas dhuwur ing elektroda grafit HP & UHP njamin kinerja elektroda sampurna.Saiki mung siji-sijine produk sing kasedhiya sing nduweni tingkat konduktivitas listrik sing dhuwur lan kemampuan kanggo njaga tingkat panas sing dhuwur banget sing diasilake ing lingkungan sing nuntut.


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Item

Unit

UHP

UHP Puting

450mm / 18 inci

Akeh Kapadhetan

g/cm3

1.66-1.73

1.80-1.85

Resistivity

μΩm

4.8-6.0

3.0-4.3

Kekuwatan lentur

MPa

10.5-15.0

20.0-30.0

Modulus elastik

GPa

8.0-10.0

16.0-20.0

CTE (30-600)

10-6/ ℃

≤1.5

≤1.3

Kandungan Ash

%

≤0.3

≤0.3

Graphite Electrode minangka bahan konduktif paling apik kanggo tungku busur listrik lan tungku peleburan.Kokas jarum kualitas dhuwur ing elektroda grafit HP & UHP njamin kinerja elektroda sampurna.Saiki mung siji-sijine produk sing kasedhiya sing nduweni tingkat konduktivitas listrik sing dhuwur lan kemampuan kanggo njaga tingkat panas sing dhuwur banget sing diasilake ing lingkungan sing nuntut.

Nalika aku bisa njaluk rega?

Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam sawise njupuk syarat rinci, kayata ukuran, jumlahe etc. Yen pesenan urgent, sampeyan bisa nelpon kita langsung.

Apa sampeyan nampa pesenan OEM utawa ODM?

Ya, kita nindakake.Tandha pengiriman bisa dirancang lan dicithak minangka kabutuhan sampeyan.

Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

Biasane wektu pangiriman yaiku 10 nganti 15 dina sawise mbayar utawa mlebu kontrak.Utawa wektu pangiriman bisa dirembug yen sampeyan kudu ngirim saben wulan utawa wektu khusus liyane.

Apa sampeyan nyoba barang sadurunge dikirim?

9

Ya, kita nyoba saben batch sadurunge pangiriman.

Gauge (ndeleng pic.) Diimpor saka Jepang kanthi pangukuran presisi dhuwur antarane puting lan elektroda.Uga specifications kayata resistance, Kapadhetan akeh etc. bakal dicenthang lan dites dening peralatan profesional sadurunge pangiriman saka tanduran.

Kepiye carane njaga hubungan bisnis jangka panjang lan dipercaya?

1. Kualitas apik lan rega sing kompetitif diwenehake kanggo mesthekake keuntungan bebarengan kanggo jangka panjang;

2. Wangsulan cepet lan layanan sing tulus.Yen perlu, teknisi profesional bakal diatur kanggo nglacak panggunaan produk.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: